Onze medewerkers zijn per april 2019:

Kari Eikholt
Hi! Mijn naam is Kari Eikholt, vijfentwintig jaar en woonachtig te Groesbeek. Van jongs af aan heb ik een sterk rechtvaardigheidsgevoel en kan dan ook slecht tegen onrecht en/of oneerlijkheid. Mijn studiekeus was dan ook vrij snel duidelijk: rechten. Inmiddels ben ik bezig met de master strafrecht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Gezien het recht van eenieder is, hoort het mijns inziens ook toegankelijk te zijn voor eenieder. Om die reden vind ik het fantastisch dat ik onderdeel heb mogen zijn van de oprichting van de rechtswinkel Berg en Dal. Schroom bij een juridisch probleem niet om een afspraak met ons te maken, zodat wij u wegwijs kunnen maken in het recht en u daarbij kunnen voorzien van een passend juridisch advies!
 
Lesley Albers
Mijn naam is Lesley Albers. Ik woon in Groesbeek en ben afgestudeerd. In het dagelijks leven ben ik sinds 2 jaar werkzaam als teamleider operationele voorbereiding bij de brandweer van de veiligheidsregio Limburg-Noord. Daarnaast ben ik gemeenteraadslid. Vóór deze baan werkte ik bij gemeenten, in het bestuursrecht en veiligheid.
Al vanaf de basisschool wist ik dat ik rechten wilde studeren. Ik heb alweer een aantal jaren geleden de studie Rechten aan de Radboud Universiteit te Nijmegen afgerond. De twee masters strafrecht en staats- en bestuursrecht heb ik uiteindelijk gedaan om precies te zijn, met een aantal extra mastervakken zoals Arbeidsrecht. Tijdens mijn studie heb ik veel nevenactiviteiten gedaan. Zo heb ik gewerkt bij (en in het bestuur gezeten) van de Vrouwenrechtswinkel te Nijmegen, bij advocatenkantoren en bij het gerechtshof van Arnhem. Deze ervaring kan ik bij al mijn huidige activiteiten goed gebruiken!
Ik liep al tijdens mijn studie rond met het idee om een rechtswinkel te beginnen in mijn eigen gemeente. Ik merkte dat veel mensen met vragen bij mij kwamen. Ik hoorde dit ook van andere rechtenstudenten/collega's; er was blijkbaar een duidelijke behoefte! De drempel naar bijvoorbeeld Nijmegen is voor sommigen toch te groot of lastig. Ook zijn veel mensen bang voor de kosten. Het idee voor een rechtswinkel heb ik op een gegeven moment kenbaar gemaakt op Facebook en binnen no-time had ik een tiental reacties van studenten rechten uit onze gemeente, die mij hierbij willen helpen. De rest is 'history'.
Met veel plezier ben ik nog steeds vrijwilliger bij de rechtswinkel. U kunt mij dus tegenkomen tijdens één van de spreekuren!

Stephanie van Elst
Hallo! Mijn naam is Stephanie van Elst, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. Na 3 jaar HBO-Rechten te hebben gestudeerd ben ik overgestapt naar de Radboud Universiteit waar ik momenteel de bachelor Rechtsgeleerdheid volg. Ik kom oorspronkelijk uit Groesbeek en vind het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot het recht. Middels het werk bij de rechtswinkel help ik hier graag aan mee, en dat ik dit voor de inwoners van mijn eigen gemeente kan doen maakt het extra waardevol!
Graag help ik u met uw juridische vraagstukken tijdens onze spreekuren!

Sil Eikholt
Hi! Ik ben Sil Eikholt, drieëntwintig jaar oud en woonachtig te Groesbeek. Mijn passie ligt bij het personen- en familierecht, het ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Het is dan ook niet gek dat ik afgelopen jaar gestart ben met de master notarieel recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Hierbij verdiep ik me onder andere in vraagstukken over het opstarten van een eigen bedrijf, huwelijk en echtscheiding, de koop van een huis en erfrechtelijke zaken. Onze samenleving bestaat uit mensen met ieder eigen en verschillende belangen. Het is dan ook belangrijk om goede afspraken te maken, zodat juridische conflicten voorkomen kunnen worden. Heeft u hulp nodig bij het maken van juridische afspraken? Aarzel niet en maak een afspraak, zodat wij u kunnen voorzien van een passend juridisch advies.

Dion Wessels
Hoi! Ik ben Dion Wessels, 22 jaar en ik woon in Nijmegen. Toen ik klaar was op de middelbare school ben ik door een beste vriend overgehaald om Recht & Management te gaan studeren aan de Radboud Universiteit. Ik wist niet zo goed waar mijn interesses lagen, maar deze studie bleek een heel goede keuze. Vooral het studentenleven in Nijmegen blijkt fantastisch te zijn en ik ben heel erg dankbaar dat ik naast het stappen ook mijn studie goed op orde heb. Inmiddels ben ik nu 5 jaar student, heb ik de bachelor van Recht & Management gehaald en ben ik bezig met het afronden van mijn scriptie Master Fiscaal Recht. Daarnaast studeer ik ook nog Strategic Management om mijn dubbelstudie aan te vullen. Ik ben bij de rechtswinkel gegaan om de theoretische kennis tijdens de studie toe te passen in de praktijk. Mensen bijstand verlenen en zaken oplossen bevalt me erg goed en ik hoop dat u bij ons aanklopt, wanneer u een juridisch geschil heeft.

Ilse van Teeffelen
Hi! Ik ben Ilse van Teeffelen, twintig jaar oud en ik woon in Nijmegen. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de studie Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Deze studie sprak mij direct aan omdat ik het leuk vind om concrete problemen op te lossen aan de hand van het recht en regels. Daarnaast vind ik het leuk om met taal bezig te zijn, en gezien het feit dat een jurist veel moet
lezen, schrijven en spreken, was dit de perfecte combinatie. De afgelopen twee jaar heb ik al veel geleerd en begin ik de weg binnen het rechtssysteem steeds beter te kennen. Mijn interesse ligt met name bij het straf- en bestuursrecht. Ik vind het leuk om bij rechtswinkel Berg en Dal te werken, omdat ik mensen zo kan helpen met verschillende juridische problemen waar zij tegenaan lopen in
de samenleving. Iedereen heeft immers elke dag te maken met het recht!

Lara Derksen
Hallo! Mijn naam is Lara Derksen, negentien jaar en woonachtig te Nijmegen. Ik zit op dit moment in mijn tweede jaar van de dubbelstudie Recht en Management, wat betekent dat ik zowel de studie Rechtsgeleerdheid als de studie Bedrijfskunde volg.
Naast studeren ben ik werkzaam als allrounder bij de Lidl en in mijn vrije tijd ga ik graag naar het sportcentrum om diverse sporten uit te proberen.
Nadat ik meerdere rechten vakken heb gevolgd en mijn propedeuse in ontvangst heb mogen nemen, wil ik mij graag in de praktijk inzetten om u met juridische vraagstukken te begeleiden. Ik hoop hiermee natuurlijk ervaring op te doen, maar mijn voornaamste doel is om anderen te helpen met mijn juridische kennis. Samen met mijn collega’s bij de Rechtswinkel Berg en Dal zal ik dan ook proberen om het recht voor u begrijpelijk te maken en u te voorzien van een passend advies!

Freek Hoogink
Hallo, mijn naam is Freek Hoogink. Ik ben negentien jaar oud en woon in Dieren. Momenteel ben ik bezig met het behalen van de bachelor Nederlands recht aan de Radboud Universiteit, en sinds eind vorig jaar ben ik werkzaam bij de rechtswinkel. Het leuke aan advies geven vind ik dat ik de kennis uit mijn studie kan toepassen om mensen te helpen en het recht voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Twijfel nooit om contact op te nemen met de rechtswinkel en een afspraak in te plannen! Soms zitten er meer juridische aanknopingspunten in een probleem dan u denkt!

Sverre Krauts
Hallo! Mijn naam is Sverre Krauts, ik ben 21 jaar en woonachtig in Nijmegen. Ik zit in mijn laatste jaar van de bachelor Nederlands recht aan de Radboud Universiteit. Ik ben rechten gaan studeren omdat ik het fantastisch vind om mensen te helpen. Daarnaast vind ik het leuk om alle kanten van een verhaal te verdedigen. Het toepassen van mijn opgedane juridische kennis in de praktijk is het leukst aan de rechtswinkel. Mocht u op juridisch gebied ergens tegen aan lopen, dan help ik u graag doormiddel van het geven van advies!

Kim Gerrits
Hallo iedereen, graag stel ik mij even voor. Mijn naam is Kim. Naast dat ik met veel plezier spreekuren voer, ben ik ook secretaris van het tweede bestuur van de Rechtswinkel. Na het behalen van mijn bachelor HBO-Rechten afgelopen jaar, studeer ik nu aan de Radboud Universiteit. Hoewel ik met name geïnteresseerd ben in het strafrecht, heb ik ook ruim anderhalf jaar ervaring opgedaan met het notarieel recht op een advocaten- en notarissenkantoor. Mocht je met een (juridisch) probleem zitten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Sam Derks
Mijn naam is Sam Derks, ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. Toen ik na de middelbare school een richting moest kiezen was dit voor mij al snel duidelijk. Aanvankelijk ambieerde ik een baan in het strafrecht maar al snel werd ik verliefd op het civiele recht. Deze interesse is perfect te combineren met mijn werk bij rechtswinkel Berg en Dal, waar ik een jaar geleden begonnen ben als rechtswinkelier, maar waar ik sinds kort de functie van voorzitter bekleed.
Ik help u graag vrijblijvend bij uw ‘juridische’ vragen in de breedste zin van het woord.

                                                                                                                                                                         
Vormgeving posters en flyers: Anne van Ostendorp

Daarnaast werken wij samen met diverse adviseurs en advocaten-/notariskantoren.